keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Seksin haku vaikeaa? Löydä panoseuraa näillä ohjeilla

Tuntuuko välillä siltä, että seksin haku on mahdottoman vaikeaa? Kumppania ei vaan yksinkertaisesti löydy mistään? Et ole aivan yksin asiasi kanssa, sillä sadattuhannet (erityisesti miehet) painivat saman ongelman kanssa.

Nykyisin ihmisiä ei kiinnosta yhtä paljon vakituiset parisuhteet kuin joskus ennen vanhaan. Sen sijaan erityisesti nuoremmat tykkäävät nauttia vapaudesta ja itsenäisyydestä. Tästä huolimatta meidän ihmisten luontaiset tarpeet (seksi mukaan lukien) eivät katoa mihinkään. Turha sitä on kieltää, me kaikki tarvitsemme panoseuraa iästä, sukupuolesta tai ammatista riippumatta.

Edellisessä kirjoituksessani listasin muutamia palveluita, joiden kautta seksin haku ja ilmaiset seksitreffit järjestyvät kohtalaisen helposti. Sen sijaan käytännön vinkkejä en saanut siihen juuri mahtumaan, joten ajattelin kirjoittaa näistä nyt seuraavaksi.


Netti vs oikea maailma

Ennen kuin menen asioiden edelle, niin haluan vielä muistuttaa kohtaamispaikan merkityksestä. Jos ideana on puhtaasti seksin haku, niin haluat etsiä sitä sellaisesta paikasta, missä mahdollisuutesi ovat parhaimmat. Internet ei ole automaattisesti paras vaihtoehto, vaikka parhaat seksin etsimiseen tarkoitetut deittisivut ovatkin usein toimivia.

Toimivia paikkoja tähän löytyy myös oikeasta maailmasta. Esimerkiksi, erilaiset festarit, klubit ja tapahtumat voivat olla joskus jopa parempia. Jos olet Helsingin alueella, niin suosittelen klubeja kuten Lady Moon ja Milliklubi. Lahdessa Onnela on paras vaihtoehto. Kokemuksieni perusteella festareista voittaa Joensuun Ilosaarirock.


Naiset eivät tykkää kilteistä pojista

Tämä sääntö on tarkoitettu erityisesti niille, joille seksin haku saattaa olla vielä uudempia asia. Mitä nopeammin opit sen, että naiset eivät halua seksiä kilteiltä pojilta, niin sitä paremmin tulet menestymään.

Jos nainen on etsimässä tulevaa aviomiestään, niin hän saattaa olla kiinnostunut siitä, kuinka hyvin ymmärrät hänen harrastuksiaan tai miten taitavasti ilmaiset omia tunteitasi. Joka tapauksessa, baarissa, festareilla tai vastaavissa tapahtumissa kukaan ei ole etsimässä tulevaa aviovaimoa tai miestään - ainakaan lähtökohtaisesti.

Sen sijaan, kun kysymyksessä on tiedostettu tai tiedostamaton seksin haku, niin kriteerit ovat aivan toisenlaiset. Silloin häntä kiinnostaa enemmänkin se, kuka pärjää sängyssä kaikista parhaiten. Usein huomio tarttuu henkilöihin, jotka ovat itsevarmoja, röyhkeitä ja jopa töykeitä. Sängyssä pahat pojat ovat aina parempia ja tämän tietävät myös naiset. Älä siis yritä olla kiltti.


Älä ajattele seksiä voittona tai palkintona

Me ihmiset olemme aika eläimiä ja tämä korostuu erityisesti seksin haussa ja muutenkin seksiin liittyvissä asioissa. Jos ajattelet seksin olevan jonkinlainen voitto tai onnistuminen, niin tämä kyllä huokuu eleistäsi ja liiasta yrittämisestä ulospäin. Ei kukaan halua seksiä epätoivoisen ihmisen kanssa.
Seksin haku muuttuu heti paljon helpommaksi, kun osaat asennoitua siten, että SINÄ olet se palkinto muille. Se, että SINÄ lähdet jonkun naisen mukaan on saavutus hänelle, ei suinkaan sinulle.

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua sinullekin, itselleni niistä on ainakin ollut. Muista, että seksin haku on loppupeleissä asenteesta kiinni. Jos lähdet pyytelemään anteeksi jo heti ensitapaamisessa, niin lähtökohdat eivät ole kovin hyvät onnistumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti